En glad, kreativ och genuin fotograf

Ja, så detta är alltså jag - Sara Flyckt, 25 år gammal och bor i Jönköping tillsammans med min man. Jag är en glad och positiv tjej som älskar naturen; vackra solnedgångar, fina ängar, kluckande vågor och skogen är något av det jag älskar allra mest. Förutom att vara ute i vår vackra natur älskar jag att hänga med kompisar, baka, spela volleyboll, och att bara få mysa i soffan en fredagkväll. 

HUR ÄR JAG SOM FOTOGRAF? 

Jag är en bröllops-, gravid- och parfotograf som älskar att fånga det där enkla, vackra och fria. Det varma, lantliga och naturliga, och att fånga just er kärlek och hur ni är som personer. Jag vill fota precis så som ni är, där ni är ni. Därför kommer jag göra allt jag kan för att du ska slappna av så mycket som möjligt och känna dig trygg, så att ER personlighet får lysa igenom. Jag tar alltså inga stela bilder där vi eftersträvar perfektion, med raka ryggar, hakan lite uppåt och alla hårstrån ligger helt rätt. Hos mig få ni busa med varandra, stå och mysa i en skogsdunge och springa och dansa på en äng. Och även om naturligt och äkta är mina ledord, så är jag självklart med hela tiden i hur ni ska stå och göra. Jag ger er olika uppgifter, som lockar fram de där äkta känslorna. För mig är det viktigt att ni har en mysig stund ihop, och att fotograferingen får vara ett fint minne som ni bär med er för alltid, inte enbart fina bilder. 

Intresserad av att boka mig för en fotografering?

 

Läs mer och skicka in din förfrågan här under.

KONTAKT

Telefon: 070 646 53 39
Mail: sara.flyckt@hotmail.com
Jönköping, Sverige

Jag brinner för att fånga det där enkla, vackra och fria. När skratten får komma naturligt, och värmen och kärleken mellan er får stråla. Lite lantligt och bohemiskt, där ni får mysa, dansa och busa i magiska solnedgångar, på vackra ängar och i fina skogar. Barfota, hand i hand genom livet. Frihet och kärlek. Inte bara fina bilder, utan också en fin stund att för alltid minas.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon