parfotograf_jonkoping_sara_flyckt-1.jpg

PARFOTOGRAF JÖNKÖPING

För de vilt förälskade.

Vi ska inte gifta oss. Vi är inte ens förlovade. Vi ska inte få barn. Vi firar inget speciellt. Vi är vi, i en helt vanlig vardag.

Känner du igen dig?

Det absolut värdefullaste i livet är ju de människor som vi har runtomkring oss. Som vi delar livet med. Och livet går så otroligt fort och då kan bilder få vara så otroligt värdefullt och en hjälp till att minnas och se tillbaks på allt det fina man har fått uppleva och som man har. Därför är en parfotografering helt fantastiskt och passar ALLA - även om ni inte går igenom något "stort" just nu. För ni är något stort, och ni är värda att minnas och föreviga

 

Förutom att fota bröllop och gravida, så älskar jag att föreviga er vardag, just så som ni är just nu, utan att det behöver vara någon stor förändring på gång. Jag är en parfotograf i Jönköping, Småland, som älskar att föreviga den där pirrande kärleken mellan er på ett naturligt och äkta sätt. Fokus är på er, och er kärlek där skratten och känslorna får komma naturligt. Ni får dansa på en äng, kramas i en kohage eller varför inte kyssas mitt bland träden? Men ni får också tid att landa och bara vara tillsammans. Tillsammans skapar vi magi. Magi inte bara för fotoalbumet, utan även minnet att minnas för alltid. Och självklart är jag med er hela tiden - hjälper er med vad ni ska göra och påminner om att vara närvarande och njuta av nuet. 

ANNA-SARA & ROBERT

"För oss var detta en heeelt ny upplevelse, både som par och individer. Vi var båda två nervösa innan för hur vi skulle posa osv, hur gör man liksom? Men Sara guidade oss genom hela fotograferingen på ett proffsigt och lugnt sätt, vilket gjorde att vi inte ens behövde tänka utan kunde bara naturligt agera utifrån Saras direktiv. Vi blev direkt bekväma med situationen och hade bara väldigt roligt. Det syns väldigt väl i resultatet, alla känslor i bilderna är alldeles äkta. Så fint att Sara lyckades få fram och fånga det. Vi är så glada att vi gjorde detta, bilderna blev magiska och blir ett fint minne för framtiden!"

Avslappnad fotografering

Att fota par och nog bland det roligaste jag vet (även om jag älskar bröllop och gravida också!), just för att det är så otroligt fritt. Det finns liksom ingen fin klänning eller stor mage som man måste ta hänsyn till, utan man kan springa runt, dansa, busa och hålla på hur mycket man vill.

 

Det är precis så som Anna-Sara sa under deras fotografering "Såhär mycket har vi nog inte pussats på flera år, alla borde boka en fotografering bara för att få mysa med varandra", för denna fotografering är till för er och er relation, inte bara för att få fina bilder. Därför jobbar jag mycket mer med aktiviteter och saker som ni får göra snarare än titta rakt in i kameran. Och det är just då som ni kan glömma bort kameran, vara ni och få bilder fulla av er värme och kärlek. 

01.

Vackra platser och fint väder.

Jag har några guldkorn inom 30 minuter från Jönköping där jag älskar att fota på. Där är ljuset är så där magiskt, och miljön så där fint. Skulle det vara dåligt väder bokar vi självklart om tiden, och fotar en annan dag!

02.

Vad ingår i en parfotografering?

parfotograf_jonkoping_sara_flyckt-1.jpg

FÖRSTA KONTAKTEN

Känner ni att jag är rätt parfotograf för er? Fyll i formuläret längst ner på sidan, så svarar jag inom 48 h. Jag finns tillgänglig för alla eventuella frågor och funderingar ni har så att ni ska känna er trygga när ni gör er bokning. När ni har bestämt att ni vill boka mig bestämmer vi ett datum för er parfotografering (+ ett back-up datum), och jag skickar ut en faktura med 40% av totalsumman samt ett avtal. När ni har betalt och signerat är fotograferingen bokad!

GUIDE INFÖR ER PARFOTOGRAFERING

Innan er parfotografering får ni ett dokument fullproppat med information så som tips för vad ni ska ha på er och några av mina favorit "poser". Ni får också ett dokument som ni får fylla i lite om varandra, och om ni har några speciella önskemål för er parfotografering. 

FULL SUPPORT

Inför, under och efter er parfotografering finns jag alltid tillgänglig för att peppa och svara på alla frågor och  funderingar som eventuellt dyker upp. Det går alltid superbra att höra av sig via telefon eller mail, för små som stora frågor!

ER PARFOTOGRAFERING

Er parfotografering är alltid anpassad efter vad ni gillar att göra, för att spegla just er. Ni får hångla i en tallskog, dansa på en äng, busa i en kohage, eller varför inte hike:a och jag följer med som ert tredje hjul? Jag älskar även att fika (såväl som baka) och bjuder er gärna på lite fika och kaffe/te medans vi sitter ner och pratar - jag älskar att få lära känna er och få höra er story!

Allt är väldigt naturligt, och ger sådär varma och genuina bilder. Så berätta vad just ni drömmer om att få föreviga!

URVAL & BILDBEARBETNING

Efter fotograferingen så lägger jag ner många timmar på att välja ut alla era bästa bilder och redigera dem med min varma redigeringsstil. 

parfotograf_jonkoping_sara_flyckt-3.jpg

ONLINE GALLERI OCH USB-MINNE

Inom 30 dagar får ni ett online-galleri skickat till er där ni får välja ut alla era favorit-bilder. Önskar ni att köpa fler än vad som ingår i ert paket? Då är det bara att höra av er så löser vi det!

När ni har gjort ert urval och betalat fakturan går jag igenom bilderna en sista gång och sedan får ni bilderna levererade på ett vackert USB-minne. 

ER PARFOTOGRAFERING

FULL SUPPORT

Råd och peppning innan fotografering via telefon eller mail där ni får alla tips och information ni behöver.

 

GUIDE i PDF

En guide (PDF) där ni hittar inspiration, information och tips inför fotograferingen.

 

1-1,5h FOTOGRAFERING

1 timmes fotografering på 1-2 utvald plats av mig

 

5 BILDER

Ni får 5 redigerade digitala bilder, men om ni önskar att köpa fler finns det möjlighet till detta.

 

DIGITALT WEBBGALLERI

Jag har ett webbgalleri där era bästa bilder laddas upp. Sedan får ni själv, i lugn och ro välja ut era favoritbilder som ni vill ha.

LEVERANS

Bilderna levereras på ett vackert USB-minne hem till er.

4 900:-

REDO ATT BOKA MIG SOM ER PARFOTOGRAF?

Varje månad har jag ett begränsat antal bokningar, just för att kunna ge det där lilla extra till alla mina kunder. Därför rekommenderar jag att skicka in er bokning så snart som möjligt för att ni ska hinna få ett datum.

LEDIGA TIDER:
Juli - fullbokat
Augusti - 1 tider
September - 2 tider
Oktober - 2 tider

Vi hittade dig via:
arrow&v
Ord som bsrkiver oss bäst (välj hur många ni vill)

Tack för ditt mejl!

parfotograf_jonkoping_sara_flyckt-27.jpg

PARFOTOGRAF JÖNKÖPING - SMÅLAND - GÖTEBORG - VÄSTKUSTEN - SKÅNE - ÖLAND