GRAVIDFOTOGRAF  JÖNKÖPING

Att få dela livet med sin bästa kompis - ER berättelse.

Jag vill berätta er gemensamma berättelse - fånga er längtan och förväntan på det nya livet i magen. För mig är det viktigt att få spegla er berättelse och den resan som ni båda är med på - att ni ska bli mamma & pappa. Oavsett om det är ert första barn, eller det femte i skaran. Varje graviditet är unik och kommer ge er såväl en ny vardag som ett nytt litet liv att älska och ha omsorg om. Därför är denna stund till för er och jag fångar er precis så som ni är. Ni får skratta, toka er, längta, kramas och bara vara, och jag är hela tiden med och guidar er i vad ni ska göra. Slutet av fotograferingen ägnar vi sedan åt bara mamman och magen, eftersom det ändå är något speciellt med att få bära det lilla livet, och det är en självklarhet för mig att även föreviga detta lite extra.

Jag är en gravidfotograf som bor i Jönköping, Småland, och det är just här som jag har alla mina smultron ställen. Därför rekommenderar jag att ni kommer hit för att föreviga denna stund. Men vill ni ha gravidfotograferingen någon annanstans? Eller vill du som mamma endast boka en gravidfotografering för dig, och din partner inte vill vara med alls? Hör av dig i formuläret längst ner så löser vi självklart detta!

NOOMI + RICKARD

"Åååhhh men asså DÖÖÖÖÖÖR!!  Asså du är så grym Sara!!!! Vi älskar dom! Helt magiska!! Tack!"

"D
et var en helt fantastisk fotografering. Allt va så väl förberett och ordnat. Sen berättade Sara enkelt hur vi skulle föra oss och stå, kändes väldigt bekvämt och roligt hela tiden."

VACKA GRAVIDKLÄNNINGAR

När du bokar in din gravidfotografering hos mig får du välja fritt bland mina gravidklänningar. Alla har jag noga valt ut, och är helt underbara med en bohemisk touch. 30 minuter innan fotograferingen ses vi hemma hos mig och du får i lugn och ro prova vilka två klänningar som du vill ha. Önskar du att ha dina egna kläder går det självklart också bra!

Vill du redan nu se vilka gravidklänningar som jag erbjuder för tillfället? Skicka iväg ett meddelande så kan jag visa dig!

AVSLAPPNAD FOTOGRAFERING

Er gravidfotografering är till för ER, och är en stund där ni få skratta, kramas, bus och landa i nuet. Därför jobbar jag mycket med att göra fotograferingarna så avslappnade som möjligt, och anpassar den för just er. 

 

Hos mig är det inga stela poser, utan ni får göra allt till er grej och ni behöver inte vara orolig över hur du ska stå, hålla händerna eller vart du ska titta. Jag är hela tiden med och hjälper dig med detta på ett naturligt sätt, för att fånga er i genuina bilder. 

VACKRA PLATSER & BACK-UP DATUM

Jag lägger alltid ner mycket tid på att hitta de perfekta platserna för just er, och jag har några guldkorn som jag älskar att fota på - där ljuset är så där magiskt, och miljön så där fint. Jag har en extra kärlek för tallskogar, björkar, ängar och kohagar (även om jag är ganska rädd för själva kossorna, haha), och därför brukar jag ofta fota på just dessa platser. Men om ni har några andra önskemål vill jag gärna veta det!

 

Alla platser är även nära en parkering för att du ska slippa gå så långt. Jag bokar även alltid in två datum för er, så om vädret skulle vara dåligt, har vi alltid ett back-up datum! 

BOKA GRAVIDFOTOGRAFERING

- När ska vi boka?

Jag brukar alltid rekommendera att vi har gravidfotograferingen när du är gravid i vecka 27-35, men vi pratar alltid om detta när ni bokar för att ni ska känna att det blir bäst för just er och ditt mående. 

Jag lägger alltid ner otroligt mycket tid och engagemang under alla mina gravidfotograferingar, just för jag vill att ni ska få det där lilla extra. Att detta ska få vara en fin stund för er, och att ni ska få ha underbara minnen att se tillbaks på denna tid för alltid. Jag vill ge er en stund av värme, lugn och kärlek, och fina bilder. Därför tar jag endast emot ett få antal bokningar per månad, och rekommenderar er att höra av er i tid om ni vill boka en tid, helst 2-3 månader innan ni vill ha gravidfotograferingen. Men ni kan alltid höra av er ifall jag skulle ha en lucka även närmare inpå!

- Hur går det till? 

01.

Skicka er förfrågan.

Känner ni att jag är rätt gravidfotograf för er? Skicka in er förfrågan via formuläret längst ner eller till sara.flyckt@hotmail.com. Tillsammans tittar vi då ut ett datum som passar för er gravidfotografering (+ ett back-up datum) och för att bekräfta bokningen får ni en faktura på 40% av totalsumman.

02.

Full support.

Innan, under och efter er gravidfotografering finns jag alltid tillgänglig för att svara på frågor, funderingar och peppa er. Ni får även en guide skickad till er där ni får berätta om det är några speciella bilder ni vill ta, vilka ni är och liknande. Detta är hjälper mig att anpassa fotograferingen för just er, så att det blir en unik och speciell stund. 

gravidfotograf_jonkoping_sara_flyckt-26.
03.

Er gravidfotografering.

Innan gravidfotograferingen ses vi hemma hos mig där du hinner testa och välja ut vilka gravidklänningar du vill ha under fotograferingen, och sedan åker vi gemensamt ut till fotoplatsen. Här har vi en avslappnad fotografering där ni får landa i nuet, skratta tillsammans och bara mysa. Även om många är nervösa för detta, så brukar det vara en otroligt fin stund som alla mina par uppskattar, där ni får vara just ni. 

04.

Bildbehandling & Leverans.

Efter er gravidfotografering lägger jag ner mycket tid på att redigera era bilder noga, med min varma redigeringsstil. Inom 30 dagar får ni ett urvals-galleri online med alla era bästa bilder. Tillsammans får ni i lugn och ro sitta och välja ut alla era bästa bilder. När ni har gjort detta levereras sedan bilderna på ett vackert USB-minne hem till er. 

Noomi+Rickard-66.jpg

LOUISE + RASMUS

Vi är inget par som brukar stå framför kameran men med din guidening så kändes det väldigt naturligt! Hela stunden var så mysig och vi kände oss så välbemötta. Sedan blev ju bilderna även dom helt magiska! Vi kunde inte blivit mer nöjda!

ER GRAVIDFOTOGRAFERING

RÅD & PEPPNING

Råd och peppning innan fotografering via telefon eller mail där du får alla tips och information du behöver.

 

GUIDE i PDF

En guide (PDF) där du hittar inspiration, information och tips inför fotograferingen.

 

1 TIMME  

1 timmes fotografering på 1-2 utvalda platser.

 

1-2 GRAVIDKLÄNNINGAR   

Du får fri tillgång till mina gravidklänningar under fotograferingen och får välja 1-2 klänningar som du vill använda. ​

5 BILDER

Du får 5 redigerade digitala bilder, med möjlighet till att köpa till fler.

 

DIGITALT WEBBGALLERI

Jag har ett webbgalleri där dina bästa bilder laddas upp. Sedan får du själv, i lugn och ro, välja ut dina favoriter som du vill ha.

4 900:-

Tillval

För att göra det där lilla extra under er gravidfotografering erbjuder jag även att lägga till blommor under din fotografering. Priset kan variera lite beroende på vad för typ av blomarrangemang du vill ha, men ofta landar det på ungefär det priset som står nedan. Och vi pratar alltid om detta inför din gravidfotografering, så att du har koll på priset. 

Blomkrans: från 500:-

Bukett: från 500:-

REDO ATT BOKA MIG SOM ER GRAVIDFOTOGRAF?

Varje månad har jag ett begränsat antal bokningar, just för att kunna ge det där lilla extra till alla mina kunder. Därför rekommenderar jag att skicka in er bokning så snart som möjligt för att ni ska hinna få ett datum.

LEDIGA TIDER:
Juli - fullbokat
Augusti - 1 tider
September - 2 tider
Oktober - 2 tider

Vi hittade dig via:
arrow&v
Ord som bsrkiver oss bäst (välj hur många ni vill)

Tack för ditt mejl!

GRAVIDFOTOGRAF JÖNKÖPING - SMÅLAND - VÄSTKUSTEN - GÖTEBORG - VÄXJÖ