brollopsfotograf_jonkoping_sara_flyckt-4

BRÖLLOPSFOTOGRAF  JÖNKÖPING

ER berättelse. 

Ingen annan berättelse är den andra lik, och därför vill jag få berätta just er berättelse. Vilka ni är, och vad som har format er till dem ni är idag. Att få vara en del av er dag är just det. Det där pirret, förväntan och längtan. Händer som kramar om varandra. Kyssar. Skratt. När ni säger JA inför alla era vänner och familj. Mys barfota i solnedgången. Dans långt in på natten, och allt där emellan. Jag fångar alla de där både stora och små stunderna under er dag, som gör att ni kan minnas och se tillbaks på er dag med värme. 

Jag är bröllopsfotograf och utgår från Jönköping, men fotar mer än gärna bröllop i hela Sverige.  Jag älskar det lite mer bohemiska och lantliga, och har en varmare ton i mina bilder samt har en dokumentär stil, vilket betyder att jag fångar det som händer, precis så som det är. Självklart hjälper jag er hur ni ska stå och vad ni ska göra under porträttfotograferingen, men det är inga stela poser utan väldigt naturligt och genuint. Ni får dansa på en äng, kramas i en kohage eller varför inte hånglas i en tallskog? 

brollopsfotograf_jonkoping_sara_flyckt-3

"Sara du är fantastisk person och fotograf! Allt blev så mycket bättre än vad vi vågat hoppats på. Vi är så ovana och inte så förtjusta i att stå framför kameran men du lugnade oss och vägledde hur vi skulle göra och tänka. Vi märkte knappt att du knäppte bilder och det blev så sååå sååååå fina bilder! Helt magiska och in the moment. Vi rekommenderar dig till alla som vill ha en fotograf som fångar den äkta känslan och gör det där illa extra. Det känns sorgligt att vi inte har några fler tillfällen inbokade för vi saknar ditt härliga sätt. Du är så proffsig, genuin och vänlig. Dina bilder är fantastiska och du känns som en vän när man träffas. Vi kan inte tacka dig nog <3"

- Matilda & Johan

01.

Avslappnad fotografering.

Er bröllopsfotografering är en stund för er att landa i er dag, ge varandra den där lilla extra kärleken, kramas, pussar, skratta och njuta. Därför är alltid mina fotograferingar väldigt avslappnade och till för just er två. Jag ber er aldrig göra några stela poser och se in i kameran, utan ni får olika enkla uppgifter att göra, och jag är hela tiden med och guidar er i vad ni ska göra, även om det är på ett väldigt naturligt och avslappnat sätt.

02.

Fina fotoplatser och back-up plan för regn.

Att hitta de perfekta platserna med rätt ljus är alltid A och O för att få till det där lilla extra i bilderna.  Jag lägger alltid extra mycket tid på detta för att hitta just den perfekta platsen för er. Därför rekar jag alltid platser för fotograferingen antingen  några dagar innan er dag, eller på morgonen innan vi ses. Jag har även en extra kärlek för skogar, ängar och kohagar (även om jag är ganska rädd för själva korna), så ofta brukar fotograferingarna äga rum på dessa plaster, men självklart lyssnar jag även in era önskemål! 

Ifall det skulle vara regn under er bröllopsdag har vi alltid tänkt ut en back-up plan i förväg och jag har alltid med mig paraplyer som ni får låna. Ofta brukar det räcka med dessa och lite träd ifall det regnar lite, men skulle himlen öppna sig helt så har vi alltid ett alternativ inomhus också!

brollopsfotograf_jonkoping_sara_flyckt-2
03.

Relation med er och hjälp i planeringen.

Jag älskar att få lära känna nya människor, och lägger därför ner mycket tid i min relation med mina brudpar. Jag vill veta just er historia, vad ni gillar hos varandra och vad ni ser fram emot mest med dagen. Och ingen berättar ju detta bättre än ni.

 

Jag älskar även struktur och planeringen, och efter att ha varit med på flera olika bröllop, både som tärna, gäst, fotograf och bruden själv, har jag bra koll på de viktigaste sakerna under en bröllopsdag. Därför hjälper jag mer än gärna till mer planering, körschema, och annan input för att er bröllopsdag ska bli så bra som möjligt.

BOKA BRÖLLOPSFOTOGRAF

Vad är viktigt att tänka på när man väljer fotograf? 

Eftersom bilderna är en av de få sakerna som ni kommer ha kvar resten av ert liv efter bröllop är det så viktigt att faktiskt lägga ner både lite extra tid och pengar för att hitta just rätt bröllopsfotograf för er. När ni letar efter bröllopsfotograf är det främst 3 saker som ni ska fundera över: bildstil, vad som ingår när ni bokar en bröllopsfotograf och hur fotografen är som person. 

Bildstil: Vad gillar ni för typ av bilder? Bilder som drar åt det varmare eller kallare? Mörkare eller ljusare? Färgstarka bilder eller mer mättade bilder? Men här kan ni även tänka på hur ni vill ha fotografering och om ni gillar mer poserande bilder eller "in the moment". 

Paket: Vad är det som ingår i de olika paketen från de olika fotograferna och vad är viktigt för er? Saker som kan skilja sig här kan tex vara om det ingår prints, provfotografering, levererings-paket, möte, support inför, under och efter bröllopet och liknande. Så bara för att en fotograf har ett billigare paketpris behöver det inte betyda att den är "billigare" än en annan. Det beror på vad som ingår!

Personkemi: Att ni känner att ni klickar med personen och har förtroende för den är kanske det absolut viktigaste när ni väljer fotograf. Ni kommer spendera stora av dagen tillsammans med er fotograf och därför är det så viktigt att ni känner att ni klickar. Detta gör att ni kan slappna av  under er dag och även få de där naturliga och fina bilderna mycket enklare!

sara_flyckt_fotograf_jönköping-6.jpg

Är jag er bröllopsfotograf? 

Jag är en sån där person som älskar allt som är vackert och naturen är bland det bästa jag vet. Att få dela livet, både genom med- och motgång är också så otroligt vackert, och jag tror att det absolut viktigaste vi har här i livet är relationer. Oavsett om det är till en familjemedlem, en partner, en vän eller ett husdjur. Er berättelse får berättas och spegla er, i det absolut finaste vi har - vår natur. Ni får springa barfota på en äng, kramas i en kohage och hånglas i en tallskog. Och viktigast av allt, ni får vara ni. Det behöver inte heller vara perfekt, utan jag fotar precis så som det är, och fångar alla de där stora och små stunderna under er dag. Kärleken mellan er, kärleken till era vänner, och kärleken från era vänner. 

Jag älskar även allt som har med planering att göra, och är väldigt strukturerad av mig. Därför är jag alltid 110% förberedd inför alla min uppdrag och gör dem alltid helhjärtat, och hjälper er att hålla lugnet och landa i nuet under er dag. Och behöver ni hjälp med planeringen inför er dag? Då hjälper jag mer än gärna till!

Bröllopsdagen - 3 stunder ni vill föreviga

Förberedelser.

Du vaknar tidigt, får bli ompysslad och fixad med hår och smink, kanske har du dina allra närmaste tjejer runt omkring dig. Det fnittras. Du får sätta på dig din klänning för första gången på riktigt, när du är helt fixad. Idag är det din stora dag och det pirrar så där i magen – både av förväntan och nervositet. Kilarna är kanske i rummet bredvid, eller någon helt annanstans. De skrattar och även här så känns det där pirret i luften. Nervositeten och spänningen inför den här stora dagen. De hjälps åt med skjortorna och fluga/slips. Fixar håret och kanske rakar sig en extra gång? 

Det är nu som er bröllopsdag faktiskt börjar, och detta är en så otroligt fin stund att föreviga. Pirret och kärleken mellan er och era allra närmaste. Under denna stund är det också en perfekt tid för mig att hinna föreviga lite detaljbilder från er dag, så som tex. klänningen, era vigselringar och vigselprogrammet. 

First look.

First look är en superfin stund när du och din blivande får se varandra för första gången. Eftersom er bröllopsdag ofta involverar väldigt mycket känslor, blir ofta detta en väldigt känslosam stund. Även om ni har sett varandra fler gånger än ni kan räkna till, och kanske till och med i era brudkläder, är det något speciellt med att se varandra för första gången på er bröllopsdag, och därför rekommenderar jag verkligen att föreviga denna stund. Och det finns inga måsten i hur man ska reagera, vissa skriker och hoppar, vissa gråter, och vissa bara ler och kramas - ni får göra det till er grej het enkelt!

Golden Hour.

Precis innan solen går ner är ljuset sådär mjukt och varmt, som gör det där lilla extra i bilderna. Detta är även ett perfekt tillfälle för er att smita iväg lite från festen och allt folk och bara få vara ni och ta in er dag, vilket är guld värt och något som väldigt många brudpar uppskattar. Detta är även ett perfekt tillfälle för er att få ännu lite mer avslappnade bilder, kanske har du som brud tagit av slöjan och släppt ut håret? Ni tar av er skorna och går barfota? Dansar på en äng? Eller bara myser på en filt i solnedgången? 

Som ni förstår blir detta något helt annat än fotograferingen som vi har under dagen, och detta är en så mysig och fin stund. Därför rekommenderar jag alla mina brudpar att smita iväg runt 20 minuter från middagen för att hinna med en golden hour fotografering under er bröllopsdag. 

Vad ingår i mina bröllopspaket?

Eftersom jag alltid vill ge alla min brudpar den absolut bästa servicen ingår alltid dessa saker i alla mina paket, oavsett hur många timmar ni vill ha med mig under ert bröllop. 

ETT FÖRSTA MÖTE

Eftersom jag är otroligt mån om att ni känner er trygga med mig, och att vi klickar bra personlighetsmässigt så har jag alltid ett möte med de brudpar som är intresserade av att boka mig som bröllopsfotograf. Vi ses över en fika på stan i Jönköping, eller pratar över telefonen för att lära känna varandra, ni får berätta om er dag, och jag kan svara på eventuella frågor. 

brollopsfotograf_jonkoping_sara_flyckt-1

BRÖLLOPSMÖTE

Tillsammans ses vi över en fika och pratar igenom er dag, från början till slut. Ni får berätta om vad som är extra viktigt för just er, och vad ni har förväntningar och önskemål. En bröllopsfotograf är så mycket mer än bara en fotograf, och jag lägger därför ner mycket tid för att få lära känna er mer på djupet. Genom att vi lär känna varandra kan vi också få de där avslappnade bilderna under er dag som visar just er. Det är då det bli magi. 

PROVFOTOGRAFERING

Detta är en perfekt möjlighet att få bli lite bekväma framför kameran och känna sig lite tryggare inför er dag. Många är nervösa för just bröllopsfotograferingen eftersom man inte är van att stå framför kameran, och då är detta ett perfekt tillfälle att bli lite tryggare och få bort nervositeten. Sen är det ju alltid kul att få ha lite "vardags-bilder" på dig och dina kära, och det är ju lite enklare att dansa, hoppa och röra sig utan en bröllopsklänning eller fin kostym.

bröllopsfotograf_jönköping_sara_flyck

SUPPORT & BRÖLLOPSGUIDE

Innan, under och efter bröllops finns jag tillgänglig för er och ger er full support när det kommer till ert bröllop. Om ni har några tankar eller funderingar så hjälper jag gärna till, oavsett om det handlar om körschema för dagen, input i vilka klänningar tärnorna ska ha eller om ni ska ha tårta eller inte. Jag älskar allt som har med bröllop att göra och hjälper gärna till oavsett om det handlar direkt om fotograferingen eller allmän planering kring bröllopet! Inför ert bröllop får ni också med ett mastigt (men ack så viktigt) dokument fullproppad med planering och information inför er bröllopsdag. 

brollopsfotograf_jonkoping_sara_flyckt-4

RESA & BOENDE

Oavsett vart i Sverige ni gifter er, så ingår det alltid resor och boende!

FOTOGRAFERING

Under er bröllopsdag så är jag med och förevigar både de små och stora stunderna, precis så som det är. Ni får välja utifrån mina tre paket, 5, 8 eller 12 timmar, men om ni önskar lägga till fler timmar efter bokningen eller på bröllopsdagen går detta självklart jättebra. 

BILDBEARBETNING

Efter er dag väljer jag ut era bästa bilder och redigerar dem noga med min redigeringsstil, som är åt det varmare bohemiska hållet. 

SNEAK PEAK

1-5 dagar efter er bröllopsdag får ni en tjuvkik skickade till er med 5 bilder från er dag som ni kan dela med era vänner medans ni väntar på resterande bilder.

LEVERANSPAKET & USB

När jag har redigerat klart alla era bilder får ni ett leveranspaket hemskickat till er som innehåller 10x15 fine art prints, och ett usb-minne. 

12 TIMMAR.

För er som vill föreviga hela er bröllopsdag, allt från de pirrigadeförberedelser till fest med dans och tårta. 

Bröllopsmöte

Jag vill lära känna ER, vad är er story och hur ser er dag ut. Jag vill veta allt! 

Full support

Innan, under och efter er bröllopsdag finns jag alltid tillgänglig för att hjälpa er och svara på frågor och fundering som dyker upp längst vägen.

Bröllopsguide & planeringsdokument

En guide och dokument fullproppade med information och planering inför er dag! 

Provfotografering

Ni får testa på att stå framför kameran och får fina vardags-bilder på er!

Resor & boende inom Sverige 

Alla resor och boende inom Sverige ingå alltid.

Fotografering i 12h

Under 12 h är jag med under hela er magiska bröllopsdag och förevigar alla de fina stunderna!

Tjuvkik

Inom 1-5 dagar får ni en tjuvkik på 5 bilder från er dag, perfekt för att direkt kunna dela med er till era vänner!

Bilder & Redigering

Efter er bröllopsdag för jag ett utval med era bästa bilder, minst 500 bilder. Dessa redigerar jag noggrant med min varma och lite bohemiska stil. 

Leveranspaket

Alla bilder levereras till er, digitala och redigerade, på ett USB-minne tillsammans med 20 stycken 10x15cm fine art prints. Allt levereras i en av mina fina leveranslådor. 

39 000 :-

brollopsfotograf_jonkoping_sara_flyckt-6

9 TIMMAR.

För er som vill föreviga större delen av er bröllopsdag, tex. från de pirriga förberedelserna till början på middagen.

Bröllopsmöte

Jag vill lära känna ER, vad är er story och hur ser er dag ut. Jag vill veta allt! 

Full support

Innan, under och efter er bröllopsdag finns jag alltid tillgänglig för att hjälpa er och svara på frågor och fundering som dyker upp längst vägen.

Bröllopsguide & planeringsdokument

En guide och dokument fullproppade med information och planering inför er dag! 

Provfotografering

Ni får testa på att stå framför kameran och får fina vardags-bilder på er!

Resor & boende inom Sverige 

Alla resor samt boende inom Sverige ingår.

Fotografering i 9h

Under 9 h är jag med under er magiska bröllopsdag och förevigar alla de fina stunderna!

Tjuvkik

Inom 1-5 dagar får ni en tjuvkik på 5 bilder från er dag, perfekt för att direkt kunna dela med er till era vänner!

Bilder & Redigering

Efter er bröllopsdag för jag ett utval med era bästa bilder, minst 400 bilder. Dessa redigerar jag noggrant med min varma och lite bohemiska stil. 

Leveranspaket

Alla bilder levereras till er, digitala och redigerade, på ett USB-minne tillsammans med 15 stycken 10x15cm fine art prints. Allt levereras i en av mina fina leveranslådor. 

34 000 :-

brollop_jonkoping_fotograf_sara_flyckt-1

6 TIMMAR.

För er som vill föreviga en lite mindre stund av er bröllopsdag, tex. porträtt, vigsel och förberedelser/mingel. 

Bröllopsmöte

Jag vill lära känna ER, vad är er story och hur ser er dag ut. Jag vill veta allt! 

Full support

Innan, under och efter er bröllopsdag finns jag alltid tillgänglig för att hjälpa er och svara på frågor och fundering som dyker upp längst vägen.

Bröllopsguide & planeringsdokument

En guide och dokument fullproppade med information och planering inför er dag! 

Provfotografering

Ni får testa på att stå framför kameran och får fina vardags-bilder på er!

Resor & boende inom Sverige 

Alla resor samt boende inom Sverige ingår.

Fotografering i 6h

Under 6 h är jag med under er magiska bröllopsdag och förevigar alla de fina stunderna!

Tjuvkik

Inom 1-5 dagar får ni en tjuvkik på 5 bilder från er dag, perfekt för att direkt kunna dela med er till era vänner!

Bilder & Redigering

Efter er bröllopsdag för jag ett utval med era bästa bilder, minst 300 bilder. Dessa redigerar jag noggrant med min varma och lite bohemiska stil. 

Leveranspaket

Alla bilder levereras till er, digitala och redigerade, på ett USB-minne tillsammans med 10 stycken 10x15cm fine art prints. Allt levereras i en av mina fina leveranslådor. 

28 000 :-

brollopsfotograf_jonkoping_sara_flyckt-4

ELOPMENT

På grund av den rådande situationen med corona, har jag valt att sätta ihop ett nytt paket för er som gifter er 2021, och vill tänka om. Tänk er vacker natur, kanske på en äng, ett fjäll med en fin utsikt eller varför inte några klippor? Tillsammans med en vigselförrättare, och era absolut närmaste får ni lova varandra livet ut. Ni kan hålla det väldigt lite, med endast mig + en till som vittne, era föräldrar, eller hålla det lite större med era familjer och era absolut närmsta vänner. 

Detta är precis vad en elopment är, och jag kan faktiskt inte fatta varför detta inte är en grej innan corona. Det är så otroligt personligt och unikt, och är ett så fint minne. Bokar ni mig som fotograf är jag även väldigt flexibel och hjälper er att föreviga denna dag på ett alldeles speciellt sätt! Innan eller efter vigseln har vi en lång tid för porträtt, där jag är med som ert tredje hjul när ni bara får ge varandra den kärlek och uppmärksamhet som ni förtjänar. Kanske kan ni ha en picknick på en äng? Bestiga ett berg? Eller bara mysa i en träddunge? Vet ni vad det bästa är? Eftersom vi inte måste tänka på att en stor fest ska hinnas med efteråt, kan vi fota i solnedgången när ljuset är sådär perfekt och vackert! Kan det bli vackrare? 

Ni väljer även själva hur många timmar ni vill ha med mig på, och tillsammans tittar vi på en dag som passar oss båda. Eftersom många av mina redan bokade bröllop ligger på lördagar, har jag inte många lördagar lediga. Men jag fotar mer än gärna bröllop andra dagar i veckan också!  Jag har även kontrakt med många olika bröllopsleverantörer, så som präst och florist, och hjälper er mer än gärna för att ordna er unika och personliga bröllopsdag. 

 

Låter detta som något för er? Har du några tankar eller funderingar? Eller bara vill veta mer? Fyll i formuläret här nedan för så pratar vi mer om detta och hittar ett koncept som passar er! 

På min blogg, har jag även skrivit ett inlägg med inspiration och tankar för bröllop i coronatider, så vill du läsa mer om det kan du trycka här: Bröllop och corona - vad gör vi!?

Bröllopsmöte

Jag vill lära känna ER, vad är er story och hur ser er dag ut. Jag vill veta allt! Tillsammans pratar vi även om exakt hur vi ska utforma er dag och vad ni behöver hjälp med för att ordna er dröm-dag!

Full support

Innan, under och efter er bröllopsdag finns jag alltid tillgänglig för att hjälpa er och svara på frågor och fundering som dyker upp längst vägen.

Bröllopsguide & planeringsdokument

En guide och dokument fullproppade med information och planering inför er dag! 

Resor inom Sverige 

Alla resor inom Sverige ingår, och eventuellt boende.

Fotografering 

Tillsammans bestämmer vi hur många timmar som jag är med under er dag, men jag är alltid med minst 1-2 h.  Under dessa timmar så fångar jag er dag på ett personligt och unikt sätt som förevigar alla de fina stunderna!

Tjuvkik

Inom 1-5 dagar får ni en tjuvkik på 5 bilder från er dag, perfekt för att direkt kunna dela med er till era vänner!

Bilder & Redigering

Efter er bröllopsdag för jag ett utval med era bästa bilder. Dessa redigerar jag noggrant med min varma och lite bohemiska stil. 

Leverans

Alla bilder levereras till er, digitala och redigerade, via ett online galleri där ni enkelt kan se och dela era bilder med era nära och kära!

från 12 000 :-

brollopsfotograf_jonkoping_sara_flyckt-4

REDO ATT BOKA MIG SOM ER BRÖLLOPSFOTOGRAF?

Fyll i formuläret, så svara jag inom 48h om ert datum är ledigt! 

Tillsammans skapar vi MAGI under er bröllopsdag och

förevigar ER story!

Vi hittade dig via:
Ord som beskriver känslan under vår bröllopsdag
Ord som beskriver oss bäst (välj så många ni vill)
brollopsfotograf_jonkoping_sara_flyckt-3

BRÖLLOPSFOTOGRAF JÖNKÖPING - SMÅLAND - SKÅNE - GÖTEBORG - VÄSTKUSTEN