Er stora dag.

Med en kärlek för det lantliga och bohemiska, fångar jag er dag på ett naturligt och äkta sätt. Fokus är på er, och er kärlek där skratten och känslorna får komma naturligt. Ni får dansa på en äng, kramas i en kohage eller varför inte kyssas mitt bland träden? Ni får tid att landa i er dag, och bara vara tillsammans, och tillsammans skapar vi magi. Magi inte bara för fotoalbumet, utan även minnet att minnas för alltid. Och självklart är jag med er hela dagen - hjälper er med vad ni ska göra och påminner om att vara närvarande och njuta av nuet. 

BYGGA EN RELATION & HJÄLP I PLANERING

Jag älskar att få lära känna nya människor, och lägger därför ner mycket tid i min relation med mina brudpar. Jag vill veta just er historia, vad ni gillar hos varandra och vad ni ser fram emot mest med dagen. Och ingen berättar ju detta bättre än ni. Jag älskar även struktur och kommer gärna med input i hur ni kan planera dagen på bästa sätt. 

AVSLAPPNAD FOTOGRAFERING

Hos mig är det inga stela poser, utan ni får göra allt till er grej. Jag gör allt jag kan för att få er att slappna av och njuta av nuet och varandra. Men ni behöver inte heller vara oroliga över hur ni ska stå, hålla händerna eller vad ni ska göra. Jag är hela tiden med er och hjälper er med detta på ett naturligt sätt, för att fånga just er i magiska genuina bilder. 

FINA PLASER & BACK-UP FÖR REGNIGA DAGAR

För mig är platserna och ljuset något av det viktigaste när det kommer till fotografering, och därför lägger jag mycket tid på att hitta just de perfekta platserna för just er. Och skulle det vara så att det regnar under er bröllopsdag, har vi alltid en back-up plan med stora träd, paraplyer eller under tak om himlen skulle öppna sig helt. 

Provfotografering är något som jag rekommenderar alla mina brudpar att utnyttja om de har möjlighet. Detta är en perfekt möjlighet att få bli lite bekväma framför kameran och känna sig lite tryggare inför er dag. Många är nervösa för just bröllopsfotograferingen eftersom man inte är van att stå framför kameran, och då är detta ett perfekt tillfälle att bli lite tryggare och få bort nervositeten. Sen är det ju alltid kul att få ha lite "vardags-bilder" på dig och dina kära, och det är ju lite enklare att dansa, hoppa och röra sig utan en bröllopsklänning eller fin kostym.

1/3

Provfotografering ingår i alla paket

Provfotografering äger rum i Jönköpings-trakten där jag har mina smultronställen som jag älskar att fota vid. Om ni gifter er lite utanför Jönköping, kan jag även åka till er, vilket är perfekt för att kunna reka och prova fotoplatser till er bröllopsfotografering. För brudpar utanför Jönköping som gärna vill ha en bröllopsfotografering är ni supervälkomna till Jönköping, där vi ses, pratar och fotar på någon av mina favoritplatser. Eftersom jag även har familj och vänner lite utspritt i vårt avlånga land, finns det även möjlighet att vi kan fota där bröllopet kommer vara. Men detta pratar vi om när det är aktuellt!

VART ÄR PROVFOTOGRAFERINGEN? 

Steg-för-steg för er bröllopsfotografering

Bokning

Känner du att jag är rätt fotograf för dig? Skicka iväg en bokningsförfrågan (finns längst ner på sidan) där ni berättar lite om er själva, vilket datum och vart ni ska gifta er, och eventuella frågor. När ni har bestämt att jag är rätt fotograf för er stora dag, får ni en faktura på 40% av totalsumman och ett avtal. För att datumet ska reserveras till er, ska fakturan betalas in och avtalet signeras och skickas till mig.

Första mötet och planeringen

För mig är det viktigt att få lära känna just ER, och jag lägger mycket tid på att få lära känna alla mina brudpar. Därför har jag gärna ett första möte med er mellan 3-6 månader innan er dag. Om avstånden tillåter, träffar jag gärna er över en fika och får veta mer om just er dag. Vi går även igenom de detaljer som ni redan har för dagen, era förväntningar, funderingar och liknande. Innan detta möte har ni även fått en checklista med saker att gå igenom inför er dag. Har ni inte koll på allt än? Det är helt lugnt! Vi kommer gå igenom alla detaljer för dagen en sista gång några veckor innan er bröllopsdag.

Andra mötet, planering och provfotografering 

Några veckor innan er bröllopsdag träffas vi igen (eller pratar via Skype/telefon). Vi pratar då igenom de sista detaljerna inför er bröllopsdag så som spikat schema för dagen, extra viktiga stunder och lär känna varandra lite bättre. Då det är möjligt att ses, antingen i Jönköping eller i närområdet av Jönköping, ingår även en prov-fotografering. Detta är ett perfekt tillfälle för er att få värma upp lite framför kameran och känna er lite mer bekväma inför er dag. Det jag också älskar med prov-fotograferingen är att man får mer "vardagsbilder" och att det är lite enklare att röra sig i vanliga kläder. Om ni önskar att ha prov-fotograferingen i samband med det första mötet går det självklart jättebra också. Detta är perfekt om man vill ha lite bilder i en annan årstid eller använda par-bilderna på t.ex. inbjudningskort, vigsel-program och liknande.

Bröllopsdagen

Jag kommer att vara på plats i god tid innan vi drar igång själva fotograferingen, för att hitta de bästa platserna med det bästa ljuset. En bra plats är grunden till magiska platser, därför är jag väldigt noga med vad jag väljer för platser. Under hela eran dag finns jag sedan med hela tiden vid er sida. Under fotograferingen kommer jag att göra allt jag kan för att ni ska slappna av, bara kunna vara med varandra och njuta av er dag. Bröllopsdagen är en stor och viktig dag för många, och det är lätt att man blir nervös. Därför är det viktigt att ni får mysa och landa med varandra, vilket ni får göra under fotograferingen. Det är er dag, och det är så viktigt att ni bara får njuta av allting och får ha en av de bästa dagarna i ert liv. Jag fångar alla de där små och stora ögonblicken under er dag. 

Leverans

1-3 dagar efter er bröllopsdag får ni se en sneak-peak med 5 utvalda foton. Dessa får ni använda direkt, och kan vara kul att lägga ut på t.ex. Instagram för att dela med er lite av er dag. Tillsammans med sneak-peaken skickar jag även med fakturan. Inom 90 dagar levereras sedan alla era bästa bilder från er stora dag. 

En investering för er stora dag

BRUDSLÖJA

BRÖLLOPSMÖTE & CHECKLISTA 

Innan er dag pratar vi igenom er dag, lär känna varandra samt kollar över checklistan som ni har fått hem. Allt för att ni ska känna er så trygga som möjligt inför er dag.   

PROVFOTOGRAFERING

Provfotograferingen är ett perfekt tillfälle för att får värma upp lite framför kameran och får fina vardagsbilder. Mer info finns högre upp på den här sidan under rubriken "Provfotografering". 

5 TIMMAR

Jag fotar er bröllopsdag under 5 sammanhängande timmar. Detta passar er som vill bli fotad under de sista förberedelserna, first look, porträtt och vigsel, alternativt porträtt, vigsel och mingel. 

 

BILDER & LEVERANS

Redan 1-5 dagar efter ert bröllop får ni en sneak-peak på 5 bilder från er dag. Resterande bilder levereras inom 90 dagar på ett fint USB tillsammans med 10 st utvalda 10x15 prints i en fin leveranslåda.

19 900 :-

BRÖLLOPSMÖTE & CHECKLISTA 

Innan er dag pratar vi igenom er dag, lär känna varandra samt kollar över checklistan som ni har fått hem. Allt för att ni ska känna er så trygga som möjligt inför er dag.   

PROVFOTOGRAFERING

Provfotograferingen är ett perfekt tillfälle för att får värma upp lite framför kameran och får fina vardagsbilder. Mer info finns högre upp på den här sidan under rubriken "Provfotografering". 

8 TIMMAR

Jag fotar er dag under 8 sammanhängande timmar. Detta passar er som vill bli fotad under till exempel förberedelserna, first look, porträtt och vigsel, mingel och första delen av middagen. 

BILDER & LEVERANS

Redan 1-5 dagar efter ert bröllop får ni en sneak-peak på 5 bilder från er dag. Resterande bilder levereras inom 90 dagar på ett fint USB tillsammans med 15 st utvalda 10x15 prints i en fin leveranslåda.

24 900:-

HORTENSIA

BRÖLLOPSMÖTE & CHECKLISTA 

Innan er dag pratar vi igenom er dag, lär känna varandra samt kollar över checklistan som ni har fått hem. Allt för att ni ska känna er så trygga som möjligt inför er dag.   

PROVFOTOGRAFERING

Provfotograferingen är ett perfekt tillfälle för att får värma upp lite framför kameran och får fina vardagsbilder. Mer info finns högre upp på den här sidan under rubriken "Provfotografering". 

12 TIMMAR

Jag fotar er dag under 12 sammanhängande timmar. Detta passar er som vill bli fotad under hela dagen. Under dessa 12 timmar hinner vi med allt från förberedelser till långt in på kvällen.

BILDER & LEVERANS

Redan 1-5 dagar efter ert bröllop får ni en sneak-peak på 5 bilder från er dag. Resterande bilder levereras inom 90 dagar på ett fint USB tillsammans med 20 st utvalda 10x15 prints i en fin leveranslåda.

31 900 :-

PION

Har ni andra önskemål vill jag jättegärna höra dem! Hör i så fall av er så hittar vi ett format som passar just era önskemål! 

KONTAKT

Telefon: 070 646 53 39
Mail: sara.flyckt@hotmail.com
Jönköping, Sverige

Jag brinner för att fånga det där enkla, vackra och fria. När skratten får komma naturligt, och värmen och kärleken mellan er får stråla. Lite lantligt och bohemiskt, där ni får mysa, dansa och busa i magiska solnedgångar, på vackra ängar och i fina skogar. Barfota, hand i hand genom livet. Frihet och kärlek. Inte bara fina bilder, utan också en fin stund att för alltid minas.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon