BÖLLOPSPLANERING

Ska du gifta dig och håller på att planera ert dröm bröllop? Känns det svårt att veta vart ni ska börja och hur man faktiskt planerar ett bröllop? Då är detta kit perfekt för er! Jag har satt ihop ett planerings kit till er med allt ni behöver för att kunna börja med bröllopsplaneringen och planera ert dröm bröllop! 

TIDSLINJE & CHECKLISTA

I den här guiden har jag samlat bröllopets alla olika delar och vad ni behöver tänka på. Det finns en detaljerad tidslinje från start till efter bröllop med allt som ni behöver veta och tänka på. De olika tidsperioderna har också egna checklistor och plats att fylla i era tanker, allt för att ni enkelt ska veta vad som är gjort och kunna fylla i era tankar. Detta är också en perfekt grej att spara på eftersom det är ett fint minne va er bröllopsplanering!

MOODBOARD 

Något av det roligaste med att planera sitt bröllop är att få samla massa inspiration och skapa just den känslan som ni älskar! I detta dokument hittar ni massa bra tips på vad ni ska tänka på och kan enkelt fylla i med era egna inspirationsbilder! 

PRIORITETSLISTA

Det absolut första ni ska göra i er bröllopsplanering är att skapa en prioriteringslista. Detta kommer sedan vara grunden för hela ert bröllop och något som ni hela tiden kommer komma tillbaks till, och därför är det så viktigt att ni tar er tiden att göra detta. I den här guiden finns det tips på vad ni ska tänka på, hur man skriver sin prioritetslista och såklart plats för att skriva era egna listor och tankar. 

BUDGET

Oavsett om ni vill lägga mycket eller lite pengar på ert bröllop är det viktigt att skapa en budget. Ett bröllop kostar mycket pengar, och för att ni ska ha koll på era utgifter har jag skapat ett excel dokument där ni enkelt kan fylla i allt! Detta är en mall, och ni kan självklart enkelt lägga till och ta bort poster för att anpassa den för just ert bröllop. Självklart finns det även plats för att se hur utgifterna faktiskt blev, där ni enkelt ser skillnaden totalt och för varje post. 

 

För er budget finns det även med en guide för hur ni faktiskt sätter en budget för ert bröllop, och tips för poster som man lätt glömmer bort. 

ONLINE VERKTYG

När du köper planerings kitet får du en länk till din mail där du enkelt kan ladda ner ditt material. Allt material är digitalt och innehåller guider, excel-dokument samt video för att visa hur ni jobbar med materialet. När du har laddat ner materialet väljer du själv om du vill ha det som PDF digital, skriva ut, eller fylla i via en gratistjänst. Hur ni fyller i den digitalt och skapar er personliga känsla i dokumenten visar jag självklart i en video, och finns tillgänglig ifall ni behöver teknisk hjälp! 

Varan går ej att retunera. 

Jag jobbar som fotograf och har valt att inrikta mig på par av den enkla anledningen att jag älskar relationer. Det spelar ingen roll om ni har förlovat er, väntar barn, det är er bröllopsdag eller om ni bara vill ha en mysig dejt och vill att jag ska föreviga den; jag älskar alla dessa stunder! 

Förutom att fota så älskar jag också att planera och strukturera, och så älskar jag så klart bröllop. Denna fantastiska dag, fylld med kärlek och glädje. Men jag vet också att det kan vara svårt att planera sitt dröm bröllop, och att många inte ens vet vart man ska börja, och därför har jag satt ihop det här materialet. Efter att ha varit med på fler bröllop än jag kan räkna till som gäst, tärna (några gånger), fotograf och även planerat mitt egna bröllop (med min man så klart), har jag bra koll på vad man bör tänka på när det kommer till bröllopsplaneringen! Detta verktyget hjälper er att spara tid och ha mer tid på att faktiskt skapa ert bröllop istället för att fundera på om ni har missat något viktigt.  

DSC09776-2.jpg

OM MIG

PASSAR DET MIG?

Jag förstår att det ibland känns läskigt att köpa saker när man inte riktigt vet vad man får och om det faktiskt kommer hjälpa just MIG. Därför har jag satt ihop en lista på vem det här kitet är till för. Undrar du fortfarande eller har du någon annan fundering? Hör av dig till mig så kommer jag svara helt ärligt! 

PLANERINGS VERKTYGET PASSAR DIG SOM:

- tycker det är svårt att veta exakt vad som ska göras och när det ska göras. 

- har svårt att veta vad som ska finnas med i budgeten

- inte har tid och ork att skapa alla listor och dokument själv

- vill ha en budget i excel, men inte vet hur man gör det själv

- älskar att få vara kreativ och fylla i fina dokument 

- vill planera ert bröllop själv, men vill ha en hjälp på traven

- vill spara tid och pengar

"CITAT"

- SKAPA ER PRIORITETSLISTA FÖR ERT BRÖLLOP 

- MOODBARD & TEMA PÅ ERT BRÖLLOP

- SÄTT EN HÅLLBAR BUDGET 

- TIDSLINJE & CHECKLISTA 

- KÖRSCHEMA FÖR ER BRÖLLOPSDAG 

- BONUSMATERIAL (miniguider som hjälp i er planering) 

600 :-

7B7A3780.jpg

OUR WEDDING STORY

REDO ATT KÖPA DITT KIT OCH BÖRJA PLANERING AV DRÖM BRÖLLOPET?